• Magnezi eshte Jeta

  si mund ta kuptojme mungesen e tij ne trup

  Demo

  Ushqimet

  Ushqimet te pasura me Magnez

  Demo

  Celesi i shendetit

  Si mund ta kuptoj mungesen e magnezit

 • Orient Line

  zgjidh kremin qe te pershtatet

  • Maske Universale
  • Maske Efira
  • Krem Vitaminoz
  • Krem 'Deshira Ime'
  • Susam Krem

Avocado Oil

avocadoOil

Avokado - është fruti që do të bëjë gjalpin dhe mishin të papërdorshëm
Avokado është pemë e amerikës latine e qëndrore...

lexo me shume

Vaj Argan

Argan

Vaj argan, është i njohur si lëngu i art i marokut,mbetet një nga vajrat e rrallë në botë, me cilësinë më të lartë, në saj tëvetive, aromës e shijes unike, hapsirës të vogël prodhuese...

lexo me shume

Vaj Linit

Vaj lini

Farat e bimës së linit (Linum usitatissimum L.), janë burimi i vajit të linit, i cili përdoret për qëllime mjekuese dhe ushqimore, por..

lexo me shume

Tema e Muajt

Omega-3

Omega3

Omega-3 jane acide yndyrore të pangopura që  merren me ane te ushqimit. Ato  permbushin shume funksione te rendesishme te trupit te njeriut dhe per me teper  luajne nje rol  shume te rendesishem, jo vetem ne periudhen e shtatezanise por edhe, per zhvillimin e metejshem te femijes. Acidet yndyrore  omega-3 gjenden kryesisht tek llojet e peshqve te ujrave te ftohta salmoni, harengë, ton  etj, por edhe në shumë vajra bimore si vaj i linit, i arra, i sojes i sherebeles etj, edhe pse në ne disa përqëndrime është me i ulët. Per nje sasi te mjaftueshme omega-3 ne organizem, eshte e keshillueshme te konsumohet...

LEXO ME SHUME

Kontakt

 • Cel: +355-692253026
 • E-Mail:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Web: www.LaurusShop.com

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.